Grip op uw telefonie met de

IP Businessmanager®

‘Een gebruiksvriendelijk en kostenbesparend VoIP-telefoniesysteem die u de volledige regie geeft over het belverkeer en de bereikbaarheid van uw organisatie.’

Voordeliger

Bij VoIP bellen zijn er geen fysieke telefoonlijnen meer nodig en kunnen vestigingen en medewerkers over de gehele wereld aangesloten worden op één telefooncentrale. Medewerkers bellen onderling gratis ongeacht hun locatie en tegen vaste lage kosten kunt u onbeperkt nationaal en internationaal bellen. Met onze Softphone app heeft u geen aparte zakelijke mobiele-, en/of draadloze (DECT) telefoon meer nodig en omdat het zakelijke belverkeer via de VoIP telefooncentrale verloopt kunnen de kosten van het mobiele abonnement aanzienlijk omlaag. Met de IP Businessmanager® kunt u veelal de bestaande apparatuur en applicaties blijven gebruiken en betaalt u niet een licentie per gebruiker of voor extra functionaliteiten.

Professionele uitstraling

Bij VoIP telefonie bepaalt u zelf welk nummer u koppelt aan uw telefooncentrale. Met de keuze voor een lokaal-, regionaal-, nationaal-, internationaal- of servicenummer heeft u zeggenschap over de identiteit van uw organisatie. Dankzij onze Softphone app neemt u uw zakelijke nummer eenvoudig mee op uw mobiel en kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van de telefooncentrale. Een VoIP telefooncentrale beschikt over uitgebreide mogelijkheden om het binnenkomende belverkeer te regelen met o.a. keuzemenu’s, wachtrijen en doorschakelingen. Met de IP Businessmanager® beschikt u ongeacht de grootte van uw organisatie standaard over alle functionaliteiten.

 

Beter bereikbaar

Dankzij de uitgebreide functionaliteiten van de IP Businessmanager® komen de inkomende gesprekken altijd bij de juiste persoon terecht ongeacht zijn of haar locatie. In combinatie met onze Softphone app bent u overal zakelijk bereikbaar, waardoor u flexibel thuis, onderweg of op een andere locatie kunt werken. Ook bij een internet- of stroomstoring blijft uw organisatie bereikbaar, omdat het telefoonverkeer automatisch wordt doorgeschakeld naar bijvoorbeeld een mobiel nummer of een andere vestiging. De IP Businessmanager® biedt u tevens gesprekskwaliteit in full HD, waardoor u niet alleen goed bereikbaar bent maar ook duidelijk te verstaan. 

Meer gemak

De IP Businessmanager® kan geïntegreerd worden met diverse bedrijfssystemen, zoals Salesforce of andere (CRM) pakketten. Hierdoor kunt u met één klik op het telefoonnummer uw relaties bellen en beschikt u bij inkomend telefoonverkeer direct over zijn of haar gegevens (indien het nummer niet afgeschermd is). In de online beheeromgeving van de IP Businessmanager® (GUI) kunt u zelf eenvoudig aanpassingen doen. Denk hierbij aan het wijzigen of aanmaken van een nummer voor een medewerker, het toevoegen van een extra keuzemenu of nummer. De overzichtelijke beheeromgeving van de IP Businessmanager® biedt standaard zeer uitgebreide rapportages. Bovendien kunt u eenvoudig een locatie toevoegen of verhuizen, zolang er maar een verbinding met het internet is.

Meer weten over de IP Businessmanager®