Spraakmakende oplossingen met de

IP Businessmanager®

‘Achter het unieke IP Businessmanager® VoIP telefonieplatform staat een betrouwbare en solide organisatie. Adatum ICT & Telecom heeft als leverancier van de IP Businessmanager® ruim 15 jaar ervaring op het gebied van VoIP telefonie en staat 24/7 voor u klaar.’

Samen 010

Samen 010 voert voor en met een groot aantal Rotterdamse kerken en vrijwilligers allerlei vrijwilligersprojecten uit. Adatum ICT & Telecom heeft de IP Businessmanager® VoIP telefonie-omgeving geïnstalleerd. Door de inzet van de IP Businessmanager® is er nu één gezamenlijke telefonie-omgeving voor alle vrijwilligersprojecten, waarbij ook de mobiele telefonie onderdeel is geworden van het platform. Een maatwerkoplossing, waarin de wensen van de klant en kostenbesparend meedenken centraal stonden.

Samen010
nox

Nox NightTimeExpress

Nox NightTimeExpress is gespecialiseerd in sectorgerichte nachtdistributie en beschikt over een zeer dicht Europees transportnetwerk in 19 verschillende landen. Adatum ICT & Telecom heeft de 8 grote contactcentra’s van Nox NightTimeExpress overgezet naar een toekomstbestendige VoIP omgeving. Het IP Businessmanager® platform excelleert bij Nox NightTimeExpress in SMART routing. Een klant of leverancier komt via het internationale-, nationale- of regionale netnummer precies op de juiste locatie en bij de juiste afdeling terecht en wordt in zijn of haar eigen taal te woord gestaan. 

ARTIS

ARTIS is de dierentuin van Amsterdam en de oudste dierentuin van Nederland. Adatum ICT & Telecom heeft circa 125 mobiele telefoons zijn voorzien van een nieuw mobiel abonnement, dat maandelijks schaalbaar is en voor de aankomende jaren voldoet aan de wensen en eisen van ARTIS. Met de Vast-Mobiel (VaMo) koppeling heeft Adatum ICT & Telecom de mobiele telefoons van ARTIS ondergebracht in de nieuwe VoIP telefonie omgeving, de IP Businessmanager®. Hierdoor zijn de medewerkers die op het terrein aanwezig zijn ook via een intern nummer bereikbaar en zichtbaar binnen de organisatie.

Artis
Terre des hommes

Terre des Hommes

Terre de Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Adatum ICT & Telecom verzorgt de telefonie en ICT bij Terre des Hommes in 18 landen. Binnen de organisatie wordt gebruik gemaakt van een high availability model voor het internet, waarbij door middel van twee gescheiden internet verbindingen het online zijn altijd gegarandeerd is. Internet is een belangrijk medium voor de interne communicatie binnen Terre des Hommes en in combinatie met diverse Access points op de buitenlandse locaties is er een volledig dekkend (wifi) netwerk gerealiseerd.

Meer weten over de IP Businessmanager®