IP Businessmanager®  |  Home  |  Sitemap |  Zoeken |  Contact

Man achter laptop Man met koffer in de sneeuw Bellende man Man die blij is met telefoongesprek Man met laptop op het strand

Gewoon omdat elk toestel werkt op de IP Businessmanager®

Met gepaste trots kunnen we melden dat we bijna alle grote merken op ons IP Businessmanager® VoIP platform werkend hebben.

De huidige marktpartijen melden zonder blikken en blozen aan hun klanten dat hun 'verouderde' IP toestellen niet meer werken op hun nieuwe omgeving. Nieuwe licenties en verkapte inkomsten maken 'dat er dus ook nieuwe toestellen moeten komen'. Dit leidt dan weer tot onnodige hoge investeringen.

Met de IP Businessmanager® heeft u dit probleem niet. Alle functionaliteiten van het toestel worden ondersteund en de gebruiker merkt niet eens dat ze op een ander VoIP platform werken. Zelfs de toestellen die al enkele jaren oud zijn, worden zonder problemen aangesloten op ons telefoniesysteem. De besparingen die hiermee worden gerealiseerd zijn enorm.

Ook bestaande analoge toestellen werken zonder problemen op ons VoIP systeem. Ideaal voor locaties waar de bekabeling inpandig ontoereikend is en het vervangen van de bekabeling tot hoge investeringen leidt.

Met onze unieke Vast-mobiel (VaMo) oplossing is de organisatie nóg beter bereikbaar. Met elke smartphone, ongeacht het merk en mobiele netwerk kunnen wij een volledig geïntegreerde
koppeling maken. Hierdoor komen de traditionele Dect (draadloze) systemen te vervallen. De gebruiker heeft dan nog maar 1 toestel nodig en is overal ter wereld bereikbaar. Onze oplossing draait inmiddels al in ca. 20 landen.

Ook op kantoor werken we dagelijkse met onderstaande diversiteit aan toestellen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en/of staat uw merk toestel er niet bij? U bent van harte welkom bij ons op locatie.

                                         

                                  
      
                                     

                                                 

 

                                 
 

 #Siemens, #Mitel, #Avaya, #Gigaset, #Yealink, #Cisco, #NEC, #Aastra, #Ericsson, #Snom, #Panasonic, #Polycom, #Alcatel, #Tiptel, #iphone, #Samsung, #Microsoft, #LG, #Huaweim #Sony