IP Businessmanager®  |  Home  |  Sitemap |  Zoeken |  Contact

Man achter laptop Man met koffer in de sneeuw Bellende man Man die blij is met telefoongesprek Man met laptop op het strand

IPBM Innovations Ltd.

Vanuit onze online expertise zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een full-size applicatie ontwikkelbedrijf met bewezen werkwijzen zoals Scrum en Agile ontwikkeling.

Webapplicaties bieden als grootste voordeel dat de applicatie vanuit elke locatie bereikbaar is. U hoeft niet langer het kantoor te bezoeken om bij de applicatie te kunnen, want een webapplicatie is toegankelijk via het internet en dus over de gehele wereld bereikbaar.

Een ander groot voordeel van een webapplicatie is dat er geen ingewikkelde installatieprocedures aan te pas komen. Het enige wat u nodig heeft om de applicatie te gebruiken is een webbrowser. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat de applicatie lokale opslagruimte in beslag neemt. Alles staat op een centrale server en er worden geen bestanden naar uw opslagruimte weggeschreven.

Overige voordelen van een webapplicatie

Het is natuurlijk erg fijn om een applicatie te gebruiken die altijd up-to-date is. Vooral als de applicatie gebruikt wordt binnen uw bedrijf wilt u natuurlijk altijd met de meest moderne en recente versie werken. Bij een webapplicatie hoeven er geen wijzigingen op de locatie gedaan te worden om het systeem te updaten. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf altijd de laatste versie van de software gebruikt. Dit zorgt ervoor dat u altijd de meest veilige versie gebruikt van de webapplicatie. Uw bedrijfsgegevens zijn natuurlijk erg kostbaar en verdienen daarom altijd de beste beveiliging.

Een ander belangrijk voordeel van een webapplicatie is dat het makkelijker te integreren is in andere applicaties. U heeft bijvoorbeeld al een CRM-pakket, maar wilt graag een nieuwe applicatie die hiermee kan communiceren. Webapplicaties zijn de ideale oplossing voor deze wens. Onze webapplicatie wordt zo gebouwd dat die kan communiceren met de software die u nu misschien al jaren gebruikt.