IP Businessmanager®  |  Home  |  Sitemap |  Zoeken |  Contact

Man achter laptop Man met koffer in de sneeuw Bellende man Man die blij is met telefoongesprek Man met laptop op het strand

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen (MVDO)

Adatum Telecom & ICT in Zutphen is een voorstander van Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen. Daarom zijn wij altijd bezig met het zoeken naar een balans tussen People, Planet en Profit. Een balans tussen deze drie P's leidt niet alleen tot betere resultaten voor het bedrijf, maar ook voor de samenleving. Adatum introduceert daarnaast vanuit haar MVO beleid, met de IP Businessmanager Education®, een licentievrije VoIP telefonie oplossing voor de onderwijs sector.

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen komt bij Adatum tot uiting in drie dimensies;

- Adatum handelt volgens de geldende normen en waarden. Dat betekent dat u van ons kunt verwachten dat wij zaken doen op een integere manier en met respect voor eenieder op wie onze activiteiten van invloed zijn. Een goede reputatie is van grote waarde, even waardevol als onze medewerkers en onze diensten.

- Adatum voelt zich maatschappelijk verantwoordelijk. Daar waar mogelijk integreren wij mileuzorg in al onze bedrijfsactiviteiten. Voor ons huisstijldrukwerk gebruiken wij uitsluitend FSC gecertificeerd papier.

- Adatum voelt zich maatschappelijk betrokken. Daarom sponsoren wij tal van regionale projecten, sportclubs en verenigingen. Daarnaast is Adatum actief betrokken bij het Pakhuis Noorderhaven wat het centrum is voor innovatie, duurzaamheid en techniek.