IP Businessmanager®  |  Home  |  Sitemap |  Zoeken |  Contact

Man achter laptop Man met koffer in de sneeuw Bellende man Man die blij is met telefoongesprek Man met laptop op het strand

VoIP telefonie als gift aan uw Goede Doel

Adatum introduceert vanuit haar MVO beleid, met de IP Businessmanager Charity®, een licentievrije gratis VoIP telefonie oplossing. De wereld van telefonie verandert in een hoog tempo. Tal van nieuwe mogelijkheden bieden kansen om efficiënter te werken en beter verbonden te zijn met uw omgeving en achterban.

Nederland stapt massaal de digitale wereld in. Voor alle erkende Goede Doelen in Nederland is daarom door Adatum een digitaal communicatieplatform beschikbaar gesteld, gebaseerd op het IP Businessmanager Charity® concept. Wij vinden namelijk dat het geld wat nu besteed wordt aan kostbare ICT- en telefonie oplossingen, beter gebruikt kan worden om dromen te verwezenlijken.

Het VoIP systeem dat wij gratis ter beschikking stellen is net zo veilig, flexibel en betrouwbaar als de bestaande (VoIP) telefooncentrales. Het is te gebruiken vanaf een bureautoestel, maar ook vanaf computers, tablets en via de mobiele telefoon.

Het platform van de IP Businessmanager Charity® bieden wij gratis aan, want het grootste deel van de aanschafkosten van een telefoniesysteem zit in de licentiekosten. Voor de IP Businessmanager Charity® berekenen wij geen licentie-, en activeringskosten. U betaalt alleen maar voor het installeren van de telefonieomgeving op een door u aan te leveren server. De toestellen kunnen veelal door u worden aangeschaft onder een bestaande mantelovereenkomst. In veel gevallen kunnen zelfs de bestaande IP telefoontoestellen worden overgenomen op ons systeem.

Koppelingen met andere platformen als Microsoft® OCS, Live@Edu, Novell Edirectory, Active Directory, Mobiele telefonie (GRIP) en VoIP Connect (SIP) zitten standaard in het systeem en zijn eenvoudig te realiseren.

Diverse functionaliteiten die bepalend zijn voor ‘de nieuwe manier van communiceren’, waaronder;

o Microsoft OCS integratie,
o Unified Messaging (UM),
o volledige mobiele telefonie integratie met Forced on PABX,
o Integratie met Microsoft Active Directory & Novell Edirectory
o Uitgebreide rapportage modules.
o Onbeperkte Voicemail,
o ACD/wachtrijen,
o Telefoniste bedienpost,
o Wachtrijmelding,
o IVR interactieve voicerespons menu’s
o Hotdesking, flexwerkplekken
o Conferentie boxen,
o Gespreksopname,
o Managementrapportages,
o Multi-site
o Uitgebreide Beheertool