IP Businessmanager®  |  Home  |  Sitemap |  Zoeken

IPBM

IP Businessmanager Go®

Bent u een ondernemer in het MKB-segment en zoekt u een Voice over IP telefonie systeem waarmee de mogelijkheden grenzeloos zijn? Dan zoekt u de IP Businessmanager Go® van Adatum!

De IP Businessmanager Go® is een Next Generation full-IP telefooncentrale die wordt opgebouwd op basis van standaard hardware onderdelen. De functionaliteiten zijn zeer uitgebreid te noemen. Wat bij veel traditionele VoIP systemen onder speciale, vaak dure, extra licenties valt is standaard aanwezig in de IP Businessmanager Go®.

IP Businessmanager Go® bied grenzeloze mogelijkheden

De IP Businessmanager Go® biedt u de mogelijkheid om een systeem samen te stellen dat past bij uw behoefte. Dankzij het open karakter van het telefoniesysteem zijn nagenoeg alle denkbare koppelingen en oplossingen mogelijk. Door de inzet van standaard systeem componenten is de oplossing geschikt voor het ondersteunen tot 100 werkplekken, eenvoudig configureerbaar, uitbreidbaar en aantrekkelijk in prijs.

Open Standaarden als onderdeel voor de IP Businessmanager Go®

Door het gebruik van Open Standaarden heeft het systeem ongekende mogelijkheden tegen een betaalbare prijs. Binnen het software platform zijn veel functionaliteiten standaard al beschikbaar. Hierdoor heeft u een uiterst stabiele basis en heeft u bovendien geen extra apparatuur en licenties meer nodig.

Wilt u meer weten over IP Businessmanager Go®?

Wilt u weten wat IP Businessmanager Go® voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op nummer 0575 - 54 77 70. Wij staan u graag te woord.