Ongekende vrijheid met de

IP Businessmanager®

‘Een licentievrij en schaalbaar VoIP telefoniesysteem dat communiceert met vrijwel elk toestel en elke andere omgeving.’

Toestelvriendelijk

Vrijwel alle toestellen, ook bestaande analoge toestellen, kunnen worden gekoppeld aan ons IP Businessmanager® telefoniesysteem. De IP Businessmanager® onderscheidt zich hiermee van andere VoIP-aanbieders. Uw organisatie hoeft veelal geen nieuwe telefoontoestellen of hardware aan te schaffen om over te stappen op VoIP-telefonie. Hiermee worden onnodige investeringen voorkomen. Dankzij onze unieke Vast-mobiel (VaMo) oplossing kunnen wij ook een volledig geïntegreerde koppeling maken met elk mobiele toestel, ongeacht het merk en mobiele netwerk.

Licentievrij

De IP Businessmanager® zorgt ervoor dat uw telefonie-omgeving kan communiceren met vrijwel elke andere omgeving, zoals bijvoorbeeld Salesforce (of ander CRM-pakket), Agenda, WhatsApp, Apptime of Skype for Business. Doordat het telefoniesysteem gebruik maakt van Open Standaarden, betaalt u hiervoor geen licentiekosten (tenzij uw leverancier deze in rekening brengt). Veel koppelingen zijn standaard beschikbaar en de IP Businessmanager® wordt periodiek geüpdatet met de nieuwste Plugins, API’s en Webhooks. Maakt u gebruik van bedrijfsspecifieke software? Als het kan communiceren met de buitenwereld, dan kunnen wij het koppelen! 

Flexibel

Bij de IP Businessmanager® kunt u zonder extra kosten het aantal gebruikers en netlijnen maandelijks verhogen of verlagen. Zo kan in bijvoorbeeld het hoogseizoen de behoefte aan meerdere medewerkers eenvoudig worden opgevangen, zonder dat u hiervoor in de stille periodes voor hoeft te betalen. Met onze unieke Vast-Mobiel (VaMo) oplossing kunt u op afstand eenvoudig zelf gebruikers toevoegen of verwijderen. Indien er een integratie is met uw ICT-omgeving (Active Directory) hoeft u maar op één plek wijzigingen in uw medewerkersbestand bij te houden.

Up-to-date

Met de IP Businessmanager® bent u altijd verzekerd van een up-to-date VoIP-telefoniesysteem. Er wordt gewerkt volgens een organisch model, waarin nieuwe functionaliteiten in de eerstvolgende release beschikbaar worden gesteld voor alle organisaties met een IP Businessmanager® telefoniesysteem. Tevens hebben wij een eigen research en development afdeling waarin we snel oplossingen kunnen bedenken en ontwikkelen die passen bij de wensen en de eisen van een klant of vraag uit de markt. Met de IP Businessmanager® hoeft u in de toekomst niet meer te investeren in een nieuwe telefonie-omgeving en blijft u altijd voorzien van de nieuwste updates.

Meer weten over de IP Businessmanager®

IP Businessmanager®
Charity Foundation

Vanuit ons MVO beleid bieden wij stichtingen, goede doelen, verenigingen en organisaties die betrokken zijn bij het welzijn van mens en dier een gratis VoIP-telefonie oplossing. Het doel van onze IP Businessmanager Charity® is ervoor te zorgen dat het geld niet naar kostbare communicatieoplossingen gaat, maar dat dit in de eigen organisatie kan worden geïnvesteerd.

Wilt u meer weten over IP Businessmanager Charity®?

Neem contact met ons op

Onze eregalerij

Best Cloud Communications Project 2018 | Landelijke luisterlijn

Juryrapport: “Hier is niet de gemakkelijkste weg gekozen, maar de weg die voor de klant het beste is. Een prachtige implementatie op een plaats van levensbelang.”

Lees verder

Best Specialized Partner 2018 | Goede doelen

Juryrapport: “Een prachtig initiatief om gratis telecomoplossingen te bieden aan welzijnsorganisaties en daarbij ook nog precies snappen wat deze organisaties nodig hebben.”

Lees verder

Best Cloud Communications Project 2017 | Warchild

Juryrapport: "De complexe situatie vanwege de internationale activiteiten, is voor deze klant zeer effectief, creatief, klantgericht en kostenbesparend opgelost."

Lees verder

Best New Partner Award 2015 | Voiceworks

John Peter Murray, salesmanager: "Als nieuwe partner is het zeer prettig dat Voiceworks met ons meedenkt en kritisch is. Hierdoor blijven we scherp en dat vertaalt zich door naar onze service."

Lees verder

IP Businessmanager® wereldwijd

Nederland
Coltbaan 23
3439 NG Nieuwegein

Spanje
Duque de Gaeta 44, 4
6022 Valencia

Verenigde Staten
847 E. Elizabeth St
Brownsville, Texas

Duitsland
Köningsborner Str 26a
39175 Biederitz

Maleisië
Unit 12-06, Jalan Kerinchi
59200, Kuala Lumpur