Ongekende vrijheid met de

IP Businessmanager®

‘Een licentievrij en schaalbaar VoIP telefoniesysteem die communiceert met vrijwel elk toestel en elke andere omgeving.’

Toestelvriendelijk

Vrijwel alle toestellen, ook bestaande analoge toestellen, kunnen worden gekoppeld aan ons IP Businessmanager® telefoniesysteem. De IP Businessmanager® onderscheidt zich hiermee van andere VoIP aanbieders. Uw organisatie hoeft veelal geen nieuwe telefoontoestellen of hardware aan te schaffen om over te stappen op VoIP telefonie. Hiermee worden onnodige investeringen voorkomen. Dankzij onze unieke Vast-mobiel (VaMo) oplossing kunnen wij ook een volledig geïntegreerde koppeling maken met elk mobiele toestel, ongeacht het merk en mobiele netwerk.

Licentievrij

De IP Businessmanager® zorgt ervoor dat uw telefonie-omgeving kan communiceren met vrijwel elke andere omgeving, zoals bijvoorbeeld Salesforce (of ander CRM-pakket), Agenda, WhatsApp, Apptime of Skype for Business. Doordat het telefoniesysteem gebruik maakt van Open Standaarden, betaalt u hiervoor geen licentiekosten (tenzij uw leverancier deze in rekening brengt). Veel koppelingen zijn standaard beschikbaar en de IP Businessmanager® wordt periodiek geüpdatet met de nieuwste Plugins, API’s en Webhooks. Maakt u gebruik van bedrijfsspecifieke software? Als het kan communiceren met de buitenwereld, dan kunnen wij het koppelen! 

Flexibel

Bij de IP Businessmanager® kunt u zonder extra kosten het aantal gebruikers en netlijnen maandelijks verhogen of verlagen. Zo kan in bijvoorbeeld het hoogseizoen de behoefte aan meerdere medewerkers eenvoudig worden opgevangen, zonder dat u hiervoor in de stille periodes voor hoeft te betalen. Met onze unieke Vast-Mobiel (VaMo) oplossing kunt u op afstand eenvoudig zelf gebruikers toevoegen of verwijderen. Indien er een integratie is met uw ICT-omgeving (Active Directory) hoeft u maar op één plek wijzigingen in uw medewerkersbestand bij te houden.

Up-to-date

Met de IP Businessmanager® bent u altijd verzekerd van een up-to-date VoIP telefoniesysteem. Er wordt gewerkt volgens een organisch model, waarin nieuwe functionaliteiten in de eerstvolgende release beschikbaar worden gesteld voor alle organisaties met een IP Businessmanager® telefoniesysteem. Tevens hebben wij een eigen research en development afdeling waarin we snel oplossingen kunnen bedenken en ontwikkelen die passen bij de wensen en de eisen van een klant of vraag uit de markt. Met de IP Businessmanager® hoeft u in de toekomst niet meer te investeren in een nieuwe telefonie-omgeving en blijft u altijd voorzien van de nieuwste updates.