Best New Partner Award 2015 | Voiceworks

De tweede editie van de Voiceworks Partner Awards 2015 vond plaats op een unieke locatie, namelijk het schip Ocean Diva. Klokslag 18.00 uur verzamelden ruim 200 partners zich op het indrukwekkende schip van de Ocean Diva. Naast de 13 awards reikte Voiceworks ruim € 25.000,- aan prijzen uit. De host tijdens deze feestelijke avond was niemand minder dan Harry Piekema. Tussen het uitreiken van de awards werd een diner uitgeserveerd en gaf vijfvoudig wereldkampioen zeilen Lobke Berkhout een presentatie over het belang van samenwerken en het streven naar successen. De avond werd afgesloten met een borrel en de uitreiking van verschillende prijzen. Stijn Nijhuis, CEO van Voiceworks: “Het behalen van successen is een gezamenlijk doel van ons en onze partners. Wij investeren met z’n allen in het uitbouwen van een duurzame groeiende business en we zetten onze partners dan ook graag in het zonnetje.”

John Peter Murray, salesmanager: “Als nieuwe partner is het zeer prettig dat Voiceworks met ons meedenkt en kritisch is. Hierdoor blijven we scherp en dat vertaalt zich uiteindelijk door naar onze service aan de klanten. En service is heel belangrijk, want telecom en ict is een commodity.