Best Cloud Communications Project 2017 | Warchild

Adatum heeft voor Warchild in 20 landen het IP Businessmanager Charity-concept geleverd: een complete en stabiele VoIP communicatieoplossing voor goede doelen en stichtingen. Adatum vindt dat het geld wat besteed wordt aan kostbare ICT- en telefonieoplossingen, beter gebruikt kan worden om dromen te verwezenlijken. De IP Businessmanager voor Warchild draait volledig redundant in de Cloud en kent een 6 laags security model met een volledige encryptie. De letterlijke winst voor Warchild is dat bijna 100.000 euro bespaard is aan investering, mede ook door het opnieuw inzetten van de Cisco IP toestellen die de klant reeds had. Ook de internationale belkosten zijn nu voor het grootste deel verdwenen doordat dit met de Cloud-oplossing intern belverkeer is geworden. Door de Vast-Mobiel koppeling zijn medewerkers ook buiten kantoor beter bereikbaar. Het beheer voor 20 landen kan centraal gedaan worden en dankzij de Narrowcasting-feature zit ook videocommunicatie in de oplossing.

Juryrapport: “De complexe communicatie-situatie vanwege de internationale activiteiten, is voor deze klant zeer effectief, creatief, klantgericht en kostenbesparend opgelost. Een sterke propositie, specifiek voor goede doelen en stichtingen.”